Analýza vybraných faktorov internacionalizácie slovenských firiem - Magdolenová, Jana
Význam internacionalizácie z makroekonomického a mikroekonomického hľadiska. Analýza vybraných faktorov internacionalizácie firmy, na základe výsledkov realizovaného empirického prieskumu, - a to kritéria výberu zahraničného trhu a stupeň internacionalizácie, v ktorom sa slovenské firmy nachádzajú.