Inovační paradox a regionální inovační strategie - Skokan, Karel
Objasnenie princípov systému inovácií a inovačného paradoxu, ktorého riešením je rozpracovanie regionálnych inovačných stratégií. Analýza a súhrn prístupov k regionálnym inovačným stratégiám v EÚ a v Českej republike v poslednom desaťročí.