Dostať sa k pôvodným číslam bude trvať o čosi dlhšie s Branislavom Babíkom o investovaní do hotelového odvetvia - Škriniar, Pavel, 1979-
Rozhovor s Branislavom Babíkom, predsedom predstavenstva Best Hotel Properties, o hotelieroch, hotelierstve a investíciach do hotelov.