Teplomerom sa zisťuje nielen telesná teplota cenová mapa je zrozumiteľná pomôcka pre rýchlu orientáciu na realitnom trhu - Škriniar, Pavel, 1979-
Možnosti stanovenia cien nehnuteľností viacerými spôsobmi. Cenové mapy nehnuteľností a ich vytvorenie. Grafická podoba máp nehnuteľností. Výhody a nedostatky cenových máp.