Realitné akcie prekonali globálne akcie v sektore nehnuteľností sú znateľné rozdiely vo výkonnosti - Polanský, Igor
Realitný trh v Číne, USA a v Európe. Smerovanie globálnej ekonomiky a zahraniční investori. Výkonnosť a volatilita realitného trhu s akciami. Výnosy fondov a realitných spoločností.