Sklady ovládli moderné technológie - Oravec, Jozef
Organizácia práce v skladoch. Dizajn skladu prispôsobený aktuálnym požiadavkám. Optimálne nastavenie logistických procesov. Skladovací systém cross-docking. Podpora skladu vo forme informačných systémov.