Ján Lipták: Dodržiavanie procesov je základom všetkého - Brezovský, Jozef
Spoločnosť Samsung Electronics Slovakia a jej pôsobenie na Slovensku od roku 2002. Spoločnosť ako jeden z kľúčových hráčov hospodárskeho vývoja na Slovensku. Každoročný nárast tržieb. Plánovanie výroby a logistiky. Vývoz tovaru do európskych aj mimo európskych štátov. Optimalizácia balenia. Dodávatelia komponentov v Ázii. Distribučný model spoločnosti.