Vplyv globálnej finančnej a hospodárskej krízy na ekonomický komplex svetového hospodárstva a prijatie nevyhnutných opatrení na zmiernenie jej dopadov - Rosenberg, Miloslav
Vplyv globálnej finančnej a hospodárskej krízy na Európsku úniu. Opatrenia Európskej únie na zmiernenie dopadov krízy. Opatrenia slovenskej vlády.