Einige Bemerkungen zum gegenwärtigen Deutsch - Adamcová, Lívia
Aktuálne tendencie vo vývine súčasného nemeckého jazyka, ktoré dávajú impulzy pre spoznanie a sformulovanie podstaty problémov v cudzom jazyku. Sú to tieto tematické, profesionálne orientované okruhy: jazyk internetu, odborný a hospodársky jazyk, jazyk reklamy a mládeže a iné.