Prístupy štátnej správy a subjektov nižších vládnych úrovní k poľnohospodárskemu sektoru - Válek, Juraj, 1981-
Vývoj poľnohospodárskeho odvetvia po roku 1989. Podpora poľnohospodárskej pôdy. Daň z pozemkov. Zmena daňového zaťaženia a zdraženie tzv. červenej nafty. Opatrenia farmárov na zmiernenie situácie po zrušení červenej nafty.