Ekonomika inovácie ako súčasť zvyšovania výkonnosti firmy - Chromjaková, Felicita
Pojem inovácia. Príklad štruktúry inovačných metrík. Kvantifikácia prínosov z inovácií. Meranie návratnosti investícií do inovácie. Ekonomika inovácií. Príklad kalkulácie prínosov z inovácie. Projekcia inovačnej kapacity firmy.