Faktoring – jedna z hlavních forem financování malých a středních podniků - Müllerová, Libuše
Právne postavenie faktoringu v Českej republike. Ekonomická podstata faktoringu. Definícia faktoringu ako finančnej služby. Formy faktoringu. Učtovanie faktoringu. České účtovné predpisy. Medzinárodné štandardy účtovného výkazníctva. Bezregresný faktoring. Faktoring s regresiou.