Strieborná ekonomika rozsah a štruktúra služieb poskytovaných verejným verzus súkromným sektorom - Baláž, Vladimír
Slovenské domácnosti a budúca generácia dôchodcov. Verejné a súkromné služby a zmeny v regulácii dôchodkového systému. Modely sociálneho poistenia. Štruktúra spotreby a miera úspor populácie.