Novela IAS 39 a IFRS 7 - Tumpach, Miloš, 1970-
Jedným z následkov svetovej finančnej krízy bola aj požiadavka na úpravu vykazovania finančných nástrojov – predovšetkým tých, ktoré sa účtovali vo fair value.