Zmeny rezerv zahrnutých do obstarávacích nákladov dlhodobých aktív (IFRIC 1) - Tumpach, Miloš, 1970-
Obstaranie nehmotného majetku sa zaúčtuje v sume, zahŕňajúcej aj odhad budúcich výdavkov na jeho následnú demontáž, odstránenie a rekultiváciu lokality, v ktorej sa nachádzal.