Smernica pre controlling pohľadávok č. U–9 - Dobšovič, Dušan
Informácia o smernici, ktorá určuje jednotný postup pri vedení evidencie pohľadávok, pri zabezpečovaní vymáhania pohľadávok, pri realizácii postúpení a zápočtov pohľadávok.