Sankčný postih daňovníkov za nesprávne používanie elektronických registračných pokladníc v roku 2011 - Mečár, Miroslav
V priebehu roka 2011, ale najdlhšie do 31. decembra 2011 budú daňovníci používať elektronické registračné pokladnice podľa podmienok dvoch platných právnych noriem, a to podľa podmienok vyhlášky o elektronickej registračnej pokladnici a podľa zákona o elektronickej registračnej pokladnici. Kontrolu používania pokladníc vykonávajú zamestnanci správcu dane v rámci výkonu miestneho zisťovania zameraného na kontrolu jej používania podľa obidvoch platných právnych noriem. Ilustračné príklady.