Stanica kultúra, vystupovať! - Fričová, Lucia
Projekt multikultúrnej Stanice Žilina-Záriečie. Inšpirácia kultúrnymi fabrikami v zahraničí. Projekt občianskeho združenia Truc sphérique. Kultúrne aktivity, koncerty, divadelné predstavenia usporiadané na železničnej stanici. Spojenie kultúry s dopravou. Jeden z cieľov združenia - aby ľudia cestovali za umením, ako je to v zahraničí.