Kríza dôvery a bankové sejfy plné zlata - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Predajcovia drahých kovov a ponuka spojená priamo s ich skladovaním. Investovanie a uskladnenie zlatých tehličiek a striebra. Nákupy zlata a striebra z dôvodu dlhovej krízy krajín. Znehodnocovanie peňazí infláciou a reálna hodnota úspor.