Vybrané aspekty informatizácie v maloobchode ostatného tovaru v špecializovaných predajniach - Demjanová, Lucia, 1981-
Vybrané aspekty informatizácie v maloobchode ostatného tovaru. Analýza intenzity a dôvodov využívania internetových prezentácií a internetového obchodovania v očných optikách na území Košického kraja.