Účtovníctvo – skrytý nástroj pozitívneho ovplyvňovania dotačnej politiky - Maděra, František
Vplyv dotácií na finančnú situáciu a výkonnosť (ziskovosť) ich príjmateľov. Regulácia úpravy účtovania a vykazovania dotácií. Analýza dopadu prijatej dotácie na finančnúsituáciu a výsledok hospodárenia účtovnej jednotky. Metodický príklad.