Vplyv globálnej finančnej krízy na vývoj zahraničného obchodu Číny - Kašťáková, Elena, 1974-
Hospodársky rast Čínskej ľudovej republiky (ČĽR) a vybrané makroekonomické ukazovatele. Vplyv globálnej krízy a opatrenia čínskej vlády. Čínsky zahraničný obchod a jeho partneri. Investície do čínskej infraštruktúry. Najväčší svetoví exportéri a importéri.