Obnova firemných vozových parkov opäť rastie - Bojko, Boris
Vývoj predaja automobilov a lízingového trhu pod vplyvom ekonomickej krízy. Zmeny v prospech majiteľov áut. Výhody financovania cez lízing. Odpisovanie majetku a odpočet DPH. Efektívnosť financovania podnikateľských plánov.