Zásady a metódy vedenia účtovníctva príspevkovej organizácie - Fabian, Štefan
Obsahové vymedzenie účtovníctva podľa zákona č. 431/2002. Pojem účtovníctvo. Vecný obsah účtovníctva. Účtovné zásady a účtovné metódy vedenia účtovníctva príspevkových organizácii.