Po štyroch rokoch vlády Google nastupuje Apple - Augustínová, Patrícia
Rebríček Top 100 najhodnotnejších globálnych značiek zverejnených agentúrou Millward Brown Optimor. Geografické hľadisko, analýza finančných údajov a sila značky z hľadiska vzťahu so zákazníkmi.