eGovernment a boj s Hydrou byrokracie - Hrvolová, Barbora
EGovernment ako nástroj znižovania byrokracie v celej spoločnosti. Efektívne vybudovanie eGovernmentu a elektronizácia verejnej správy. Operačný program informatizácia spoločnosti (OPIS). Využitie finančných prostriedkov EÚ.