EU zavedla novou architekturu dohledu. Co čeká pojišťovny? - Bouška, Jan
Zahájenie činnosti nových inštitúcií EÚ so zameraním sa na dohľad nad finančným trhom. Európska rada pre systémové riziká (ESRB), Európsky orgán pre poisťovníctvo a zamestnanecké dôchodkové poistenie (EIOPA). Možné dopady na regulované subjekty v poisťovníctve.