Použitie metód priestorovej ekonometrie pre panelové dáta na modelovanie regionálneho ekonomického rastu v rámci krajín V4 - Slobodníková, Soňa
Modelovanie regionálneho ekonomického rastu. Metódy priestorovej ekonometrie a ich aplikácia na modelovanie ekonomického rastu s použitím regionálnych dát krajín Vyšegradskej štvorky.