Typológia verejnej správy v krajinách Európskej únie - Konečný, Stanislav
Typológia verejnej správy v krajinách Európskej únie, usporiadaná do modelov verejnej správy na centrálnej, regionálnej a miestnej úrovni v ich vzájomných vzťahoch v centralizovaných a decentralizovaných štátoch unitárneho a zloženého typu (federácie, regionalizované štáty).