Asistenční služby dnes a zítra. Pozitivní vztah s klientem je základ - Fuchs, Vladimír
Asistenčné služby ako medzičlánok medzi klientom a poisťovňou. Ponuka asistenčných služieb v oblasti životného a neživotného poistenia. Nástroje asistenčných služieb a ich využitie v prospech poisťovne a klienta.