Asie a Pacifik: Jak se pojišťovny potýkají s regulací? - Říhová, Judita
Vplyv transformácie v rámci regulácie finančného výkazníctva, ale i riadenia rizík a kapitálu, na poisťovne v Ázii a v Tichomorí. Štandardy IFRS 4 (Fáza I, II) a implementácia regulatórnych zmien.