Postavenie manažéra vo verejnej správe a nároky kladené na jeho osobnosť - Priečková, Katarína, 1983-
Problematika manažéra vo verejnej správe a nároky, ktoré sa kladú na osobnosť manažéra vo verejnej správe v súlade so súčasnými požiadavkami spoločnosti. Pojem manažér vo verejnej správe, jeho osobnosť z pohľadu nielen potrebných odborných zručností, ale aj samotného charakteru a osobnosti človeka, ďalej jeho schopnosti a vlastnosti, ktoré tvoria tzv. soft skills manažéra.