Vybrané aspekty prípravy zavedenia Eura na trhové subjekty v Slovenskej republike - Strelcová, Stanislava
Pohľad na vývoj prístupového procesu. Príprava prechodu na Euro. Štát a jeho inštitúcie v príprave na Euro. Skúsenosti členských krajín Európskej menovej únie.