Systém celoživotného vzdelávania zamestnancov samosprávy - dôležitý faktor jej kvalitného fungovania - Šamierová, Mária
Zdokumentovanie súčasných programov vzdelávania a poskytovateľov vzdelávania vo verejnej správe. Doterajšie skúsenosti a zistené výsledky poukazujú na potrebu zadefinovania kompetenčného modelu pracovných pozícií v samospráve. Od spracovania kompetenčného modelu závisí hodnotenie potrieb kvalitatívnych a kvantitatívnych zmien formálneho vzdelávania pre oblasť verejnej správy.