Začnem. Nie dnes. Možno zajtra. Ale začnem v každej krajine sa na dôchodok z finančnej stránky pripravujú inak - Škriniar, Pavel, 1979-
Celosvetový prieskum finančnej skupiny AXA o príprave šetrenia na dôchodok a znalosti respondentov o ich budúcich dôchodkových príjmoch. Dôvody sporenia na dôchodok a zmeny v dôchodkovom systéme.