Priame zahraničné investície: substitút alebo komplement zahraničného obchodu? - Darmo, Ľubomír, 1984-
Medzinárodný obchod a priame zahraničné investície ako substitúty. "Proti obchodne orientované" investície. Medzinárodný obchod a priame zahraničné investície ako komplementy. "Obchodne orientované" investície.