Grécky dlh drží trhy v zajatí podielové fondy od 29. apríla 2011 do 27. mája 2011 - Hanson, Michael
Ekonomické ukazovatele výkonnosti akciových trhov. Rast amerického HDP za prvý štvrťrok. ECB a zvyšovanie úrokových sadzieb. Neistota súvisiaca s Gréckom. Výkonnosť dlhopisových fondov. Stabilizácia cien komodít. Čisté predaje a očakávaný vývoj.