Podnikový knowledge management - konkurenčná výhoda - Burger, Ivan
Efektívnosť nástrojov a príležitostí na prenos a rozširovanie know-how. Ako v podniku rozširovať vlastné know-how. Techniky využiteľné pri transporte know-how. Praktiky a mentálne modely.