Organizačné aspekty reformy daňovej správy - Víghová, Agneša
Úspešná realizácia projektu UNITAS, ktorá je zameraná na reformu daňovej a colnej správy, bude prínosom nielen pre zamestnancov štátnej a verejnej správy, ale najmä pre všetkých daňovníkov, a to bez ohľadu na to, či ide o daňovníka s príjmami zo závislej činnosti alebo z podnikania, resp. z iného titulu.