Formování úvěrových trhů vybraných zemí Evropské unie: Analýza užitím panelové regrese - Heryán, Tomáš
Objasnenie formovania úverových trhov vybraných krajín EÚ pomocí vybraných ekonomických premenných. Spoločné črty úverových trhov niektorých krajín EÚ. Komparácia výsledkov.