Specifics of career orientation of primary practical school pupils and use of study supports in this field - Dosedla, Martin
Výskum multimediálnej a interaktívnej študijnej podpory vzťahujúcej sa na výučbu (výchovu) voľby povolania žiakov základných škôl. Informácie, ktoré sú v súčasnosti vo výskume a budú použité v praxi.