Ekonomické nástroje v oblasti environmentálnych daní v EÚ - Vavrová, Katarína, 1960-
Environmentálna politika Európskej únie. Environmentálna (ekologická) daňová reforma. Štandardné hospodárske nástroje s dodatočným proekologickým účinkom. Ekonomické nástroje ekologickej politiky. Ekologická daňová reforma v Rakúsku a Nemecku.