Using distance study supports in face-to face education - Hrbáček, Jiří
Využitie dištančného vzdelávania v prezenčnej výučbe. Metóda zlepšujúca individualizáciu a efektívnosť vzdelávania. Prezentácia výsledkov zavedenia tejto metódy do výučby informačných technológií na Pedagogickej fakulte Masarykovej univerzity v Brne.