Nepřímé využití počítače k diagnostice vědomostí - Troszok, Aleš
Možnosti nepriameho využitia počítača k diagnostike vedomostí s využitím metód data miningu. Spracovanie informácií o žiakovi v škole. Získavanie dát v procese data miningu a aplikácia informácií a znalostí.