Řízená práce s digitálními dokumenty a jejich archivace - Tvrdíková, Milena
Metodický rámec pre riešenie prechodu na prácu s digitálnymi dokumentami vo firme alebo organizácie (ponuka charakteristík, usporiadanie a sprehľadnenie ponúkaných nástrojov a technológií, ktoré prácu s elektronickými dokumentami uľahčujú a robia efektívnejšou).