Inovatívne prístupy v organizácii práce žien - Farkašová, Viera
Nové podmienky a možnosti na trhu práce. Žena a trh práce. Faktory ovplyvňujúce zamestnanosť žien. Práca na diaľku - výhody a nevýhody. Pružný pracovný čas. Flexibilné modely organizácie práce.