Investície do znalostí vo verejnom obstarávaní - Košútová, Tatiana, 1962-
Verejné obstarávanie na jednotnom trhu EÚ. Legislatívny rámec VO. Technické špecifikácie na predmet zákazky. Osobitné podmienky realizácie zákazky VO. Nové podmienky VO v Slovenskej republike. Modernizácia európskeho trhu VO. Prekážky v procese VO. Zvýšiť v súčasnosti nízku mieru konkurencie vo VO môžu aj investície do znalostí v oblasti produktovej politiky a VO vôbec.