Finančné nástroje - Tumpach, Miloš, 1970-
Účtovanie, oceňovanie a vykazovanie finančných nástrojov patrí v rámci štandardov IFRS k pomerne náročným oblastiam, najmä preto, že existuje takmer nepreberné množstvo ich kombinácií, rovnako ako aj preto, že súvisiace peňažné toky sa môžu týkať viacerých období a môžu plynúť nepravidelne.