How to develop the talents of employees in desired direction? - Kormancová, Monika
Rozvoj ľudských zdrojov. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov. Proces a metódy vzdelávania zamestnancov. Koučovanie, mentorovanie, samovzdelávanie, assesment centrum. Rozdiel medzi vzdelávaním a rozvojom zamestnancov.