Ohrozenie uplatňovania štandardu IFRS 8 v Európskej únii - Tumpach, Miloš, 1970-
Výbor pre ekonomické a monetárne záležitosti (Committee on Economic and Monetary Affairs) Európskeho parlamentu schválil 18.4.2007 návrh rezolúcie parlamentu, ktorá sa týka uplatňovania štandardu IFRS 8 v prostredí Európskej únie.